Εκπαιδευτικό Περιβάλλον

Με κινητήριο δύναμη την αγάπη μας και το σεβασμό για τα παιδιά δημιουργήσαμε έναν χώρο ζεστό, δημιουργικό και ευχάριστο. Ένα χώρο με απόλυτη ασφάλεια, άνεση και λειτουργικότητα.

Η υποδοχή μας είναι αναμφίβολα, η καρδιά του φροντιστηρίου μας. Ανά πάσα στιγμή τα στελέχη μας μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείτε για τη λειτουργία του φροντιστηρίου.

Στα φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΟΣ καμαρώνουμε γιατί είμαστε οι πρώτοι που κατήργησαν τα παραδοσιακά θρανία. Την ώρα του μαθήματος, όλοι οι μαθητές κάθονται στο «πρώτο θρανίο», όπου μαζί με τους καθηγητές τους γίνονται μία ομάδα.

Με εργονομικά έπιπλα που ευνοούν την ομαδική εργασία, ολιγομελή τμήματα και καλά φωτιζόμενους χώρους δημιουργήσαμε ένα ευνοϊκό περιβάλλον που εμπνέει τα παιδιά, κάνοντας τη ΜΕΘΟΔΟ το δεύτερο σπίτι τους.

Οι χώροι έχουν υπέροχη αισθητική, μοναδική διακόσμηση και ο εξοπλισμός τους καλύπτει τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής στους χώρους εργασίας & διδασκαλίας.

Στα φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΟΣ έχουμε επενδύσει σε διαδραστικά σύγχρονα εποπτικά μέσα για την οργάνωση της μελέτης, διαδραστικούς πίνακες και υπολογιστές σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας.

Σε όλους τους υπολογιστές έχει εγκατασταθεί λογισμικό για τα μαθήματα που διδάσκονται έτσι ώστε να ενισχυθεί η ποιότητα της εκπαίδευσης φέρνοντας τη μάθηση στο σήμερα.

Η προσθήκη ψηφιακών συσκευών αφής (Διαδραστικοί Πίνακες – Interactive whiteboard) αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο διδασκαλίας, συνεργασίας και παρουσίασης. Η συνδροµή τους είναι εξίσου πολύτιµη σε όλα τα μαθήματα. 

Ειδικά στα θετικά μαθήματα ο πίνακας µετατρέπεται σε πειραµατική διάταξη (προσομοιώσεις φαινομένων). Η εικόνα βοηθάει τον µαθητή να εµπεδώσει εύκολα το φαινόµενο και να το αποδώσει στις εξετάσεις. Ο πίνακας διαθέτει σύνδεση στο Internet, η οποία δίνει τη δυνατότητα για αναζήτηση πληροφοριών και παρακολούθησης online µαθηµάτων από ξένα πανεπιστήµια.

Η εμπέδωση και η κατανόηση της θεωρίας κι η επίλυση ασκήσεων σε μαθήματα θετικών κατευθύνσεων απαιτεί την πειραματική εφαρμογή τους.

Στα φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΟΣ επενδύσαμε στη δημιουργία αιθουσών που φιλοξενούν πειραματικά όργανα έτσι ώστε να επιλύουμε κάθε απορία, να θέτουμε βάσεις γνώσεων και να βελτιώνουμε την απόδοση των μαθητών μας.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία από εκπαιδευτικό & τεχνολογικό οργανισμό έδωσε τα ακόλουθα στοιχεία για την χρήση των διαδραστικών πινάκων:

  • Αυξάνουν τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον
  • Δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή και συνεργασία
  • Αναπτύσσουν κοινωνικές και προσωπικές δεξιότητες
  • Λιγότερες σημειώσεις μέσα στην τάξη
  • Αυξημένη ανταπόκριση και δυνατότητα αφομοίωσης σύνθετων εννοιών
  • Καλύτερη εκμάθηση για παιδιά με διαφορετικά στυλ μάθησης (Ακουστικό, Οπτικό, Κιναισθητικό)
  • Αύξηση αυτοπεποίθησης.